Óráink

Mobility

Az óráról

Minél mobilisabbak vagyunk, annál jobban tudunk biztonságosan és eredményesen mozogni, edzeni.A mobility órákon az erősítés-nyújtás-légzés hármasát használjuk a test-lélek-szellem tiszta
együttműködésének érdekében.

Az óráról:
A mobilitás egy ízület használható mozgástartományát jelenti. Az órán ezt szeretnénk különböző gyakorlatokkal és technikákkal személyre szabottan fejleszteni, maximálizálni.

Mit kap az órától, aki rendszeresen részt vesz, milyen eredményre számíthat?

Testünk megfelelő működéséhez nem elég erőnk fejlesztése, hanem az is elengedhetetlen, hogy rugalmas és flexibilis is legyen egyben.
Egy sokkal jobban „használható” testet kap, aki rendszeresen energiát fektet a mobilitásának megőrzésére, fejlesztésére.
Gyakran sérülsz le? Emiatt fejlődésed is mindig megtorpan, hiszen pihenned kell és erődben is visszaesel? Mindenképp gyere el órára, mert legjobb megoldás a jövőre nézve, ha fejleszted a rugalmasságod.

Kiknek ajánljuk, ki a célközönség (leginkább)

Ezt az órát tényleg mindenkinek. Kortól, nemtől és a rendszeresen űzött sportodtól függetlenül előbb-utóbb valószínű belefogsz futni annak „eredményébe”, ha nem fordítasz arra figyelmet, hogy tested kellőképpen flexibilis legyen.
Attól végképp nem kell senkinek tartania, hogy nem fogja érezni az óra hatását.

Stivi Ágnes
Személyi edző

Stivi Ágnes

„It always seems impossible, until it’s done”

Mikor mehetek?

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08.00
Mobility
Stivi Ágnes
08.00
09.00
CROSS terem

Csütörtök

No events available!

START BÉRLET AJÁNLATOK MÁR 6.990 FT-TÓL

X