ONLINE ÓRA FOGLALÁS

FOGLALJ ELŐRE CSOPORTOS ÓRÁRA VAGY SQUASHRA, HOGY BIZTOS LEGYEN A HELYED!

Mit kell tenned?

1. A bejelentkezéshez szükséged lesz a kártyádra! Ha még nem rendelkezel kártyával, a recepción válthatod ki 1000 Ft-ért .
2. A kártyán találsz egy kódot, amellyel ITT tudsz belépni. A jelszó első alkalommal: 123456. Fontos, hogy az első belépés után változtass jelszavadon!
3. A belépés utáni kezdőoldalon vagy az Órarend menüpont alatt megtalálod az órákat, amelyekre tudsz jelentkezni.
4. Az órákat 2 hétre előre látod. Ha megvan a választott óratípus kattints bal oldalon a dátum mellett a zöld körben található + jelre.
5. Ha megjelenik az oldal felső részén, zöld sávban a “Jelentkezésedet rögzítettük” felirat, akkor sikeres volt a jelentkezés.
6. Ha van érvényes bérleted, nem kell bejelentkezned a recepción, rögtön mehetsz az öltözőbe. Ha hitelalkalommal* foglaltál az órára, előbb meg kell újítanod a bérleted, vagy napijegyet kell vásárolj.
7. Az órakezdés előtt a  Nagy illetve a Cross teremben érintsd oda a kártyádat a falon található terminálra. Ha zöldre vált, elkezdheted az edzést, piros jelzés esetén, kérlek fáradj a recepcióra.
8. Squash foglalást az óra megkezdése előtt 24 órával, csoportos óra esetén kezdés előtt 2 órával tudod lemondani a weboldalon*.
9. FONTOS: ha a foglaltál csoportos órára, érkezz időben, mert 10 perccel órakezdés előtt a foglalásokat töröljük!

BELÉPÉS A FOGLALÁSI FELÜLETRE

ÓRA LEMONDÁS: A foglalási felületen, az Órarendben keresd ki az órát, amelyre foglaltál és kattints a mellette található, piros körben lévő kuka ikonra. Ellenőrizd a Jelentkezéseim menüpont alatt, hogy biztos törlődött-e a foglalásod.

* Ha órakezdés előtt 2 órán belül mondod le az edzést, vagy lemondás nélkül nem jelensz meg az órán, akkor az alkalmat levonjuk.