Edzőink

Fábián Magdi

Rólam

Fábián Magdi
Csoportos edző

Fábián Magdi

“Célom, hogy megmutassam mit tud nyújtani a sport mind fizikailag és mentálisan”

Bemutatkozás

3 szó, ami jellemez Téged

  • Figyelmesség
  • Hatékonyság
  • Maximalizmus

Mit kap a vendég, aki hozzád jár?

A órák alkalmával jó hangulatban eltöltött dinamikus órát, figyelmességet és bátorítást kapsz ahhoz, hogy feszegesd a határaidat. A rendszeres edzésektől garantáltan fejlődi fog az erőd, állóképesség és koordinációd.

Hogyan jellemeznéd edzői szemléletedet, mentalitásodat?

Mivel mindkét szülőm a Testnevelési Egyetemre járt, így elkerülhetetlen volt, hogy én is sportoló legyek. Gyerekként éveken át versenyúszó voltam, ezt követte több éven át a kézilabda és a lovaglás, de belekóstoltam a szertornába és az atlétikába és a hip-hop táncba is kis ideig. Felnőttként pedig a legtöbb csoportos órát kipróbáltam, majd úgy döntöttem, szeretném átadni a tudást.

Ezek az évek megalapozták a sportok iránti szerelmemet és azt, hogy mindenkit a mozgásra és az egészséges életvitelre buzdítsak. A megfelelő és rendszeres testmozgással, táplálkozással a közérzeted javul, a teljesítőképességed az élet minden területén növekszik és a kedved is jobb lesz. J

Célom, hogy megmutassam mit tud nyújtani a sport mind fizikailag és mentálisan. Hogy megszerettessem azokkal, akiknek eddig nem volt az életük része. Mindenki más, a fejlődés és változás fejben dől el.

Mivel sok fajta sportot kipróbáltam, így bátran állíthatom azt, hogy a legnagyobb változást akkor érhetjük el a testünk területén, ha nem egy fajta testmozgást végzünk, hanem különböző eszközökkel, módszerekkel, gyakorlatokkal tarkítjuk az edzést. Ezért igyekszem ezt követni.

Milyen edzésekre lehet számítani nálad?

Az óráim mindig kellemes hangulatban telnek, hiszen a humor nem áll messze tőlem, azonban bármilyen óráról is legyen szó, nem mész ki száraz pólóban a teremből. Figyelembe veszem a korod, nemed, genetikád és ennek fényében igyekszem kihozni belőled a maximumot.

Hobbim

  • főzés-sütés
  • olvasás
  • kirándulás

Végzettségek

IWI-Csoprotos fitness instruktor

Art Edzőképző-Személyi edző

Beautyrobic edző

TRX trainer

Funkcionális trainer

Óráim