Edzőink

Kendik Orsi

Rólam

Kendik Orsi
Csoportos edző

Kendik Orsi

“Számomra nagyon fontos, hogy a vendégek egy pozitív élményt kapjanak a csoportos órák alkalmával”

Bemutatkozás

3 szó, ami jellemez Téged

  • Felkészültség
  • Lelkesedés
  • Pozitív kisugárzás

Mit kap a vendég, aki hozzád jár?

A vendégeimnek szeretném átadni a sport iránti szeretetemet és megmutatni nekik, hogy együtt, közösen edzeni, mennyire motiváló tud lenni. A sokszínű gyakorlatsoroknak köszönhetően, melyek átmozgatják az egész testet, a vendégek testileg, lelkileg felfrissülve folytathatják a napjukat. A rendszeres óra látogatás pedig remek lehetőséget nyújt az edzettség fenntartására és fejlesztésére. Mindez pedig közösséget teremt, növeli a magabiztosságot és a kitartást.

Hogyan jellemeznéd edzői szemléletedet, mentalitásodat?

Számomra nagyon fontos, hogy a vendégek egy pozitív élményt kapjanak a csoportos órák alkalmával, mind a zenét, mind pedig a hangulatot és a gyakorlatsort illetően. A kulcs a közösség erejében rejlik, ami olyan motivációt jelent, mely segít átlendülni a nehezebb pillanatokon és meggyőz a következő órán való részvételen is. Szeretnék fejlődni és a megszerzett tudással segíteni a vendégeimet céljaik elérésében. Fontosnak tartom, hogy törekedjünk a vendégek igényeinek kielégítésére és hogy hiteles megjelenésünkkel elnyerjük bizalmukat.

Milyen jellegű órákra lehet számítani nálad?

Az edzések alkalmával, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a vendégek elsajátítsák a gyakorlatok helyes kivitelezését, ezzel elkerülve a sérülések előfordulását. Az alapos bemelegítést követően magas intenzitású gyakorlatokkal visszük fel a pulzust, majd minden főbb izomcsoportra, a megfelelő sorrendben erősítő jellegű gyakorlatokat végzünk. Fontosnak tartom, hogy az órák színes gyakorlatokkal legyenek tarkítva és hogy mindig legyenek új típusú elemek is, ezzel biztosítva a vendégek fejlődési lehetőségét és sikerélményét. A gyakorlatoknál felhívom a figyelmet a könnyítés és a nehezítés lehetőségére is. Az edzést egy átfogó, nyújtó hatású gyakorlatsorral zárjuk, mely teljessé teszi az edzés élményt.

Hobbim

  • Futás
  • Pszichológiai témájú könyvek olvasása
  • Friss levegőn aktív kikapcsolódás
  • Extrém sportok

Végzettségek

Nemzetközi Tanulmányok BA diploma

IWI Csoportos fitness instruktori OKJ

Wizz Air félmaraton (2014)

Óráim