Edzőink

Lugosi Dóra

Rólam

Lugosi Dóra
Személyi/Csoportos edző

Lugosi Dóra

„Kitartással, sok-sok gyakorlással az emberi test bármilyen életkorban csodákra képes!”

Bemutatkozás

„Pontosság. Hitelesség. Segítőkészség.”

Mivel gyerekként és fiatalként dagi voltam és nem sportoltam, ezért számomra az én igazi sportteljesítményem az, hogy most ott tartok, ahol tartok, a sporttal keresem a kenyeremet, és a munkám a hobbim is egyben. Ezt az életérzést szeretném átadni a vendégeimnek is!

Mit kap a vendég, aki engem választ edzőjének? 100%-os odafigyelést, az egyént mint egész embert tekintve, testileg, lelkileg egyaránt. Magas szakmai felkészültségen alapuló életmódprogramot, melynek célja, hogy a vendég új szokások kialakításával élethosszig beépítse mindennapjaiba a testmozgást és a tudatos, egészséges táplálkozást. Céljai elérésével boldogabb, tudatosabb és teljesebb életet élhet. Ebben segítem én őt, mindig az egész embert és az adott élethelyzetet figyelembe véve.

Általában funkcionális edzéseket tartok, aminek a lényege, hogy az embert egy egységes egészként kezeljük, nem pedig izolált testrészek összességeként. Az állatok is funkcionálisan használják a testüket, az embernél is ez (lenne) a természetes. Ezeknek az edzéseknek a során egyidőben fejlődik az erő, az állóképesség, a robbanékonyság, a hajlékonyság, a koordináció és az egyensúly érzék. Másik előnye ezeknek az edzéseknek, hogy változatosak és szórakoztatóak.

Másik területem a jóga, ezen belül is a Vinyasa Krama irányzat. Módszereiben, céljaiban nagyon sok közös van a funkcionális edzéssel. A jógában is a komplexitást és a harmóniát szeretem, és a fejlődés végtelen lehetőségét.

Számomra nagyon fontos a fokozatosság az edzések során, és az egyéni problémák figyelembevétele, javítása: derék-, térd-, vállfájás, egyéb gerinc- és ízületi problémák, tartásjavítás, stb.

Mivel nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, ezért mindig jó érzés számomra, ha a vendégeim megbíznak bennem, és jó kapcsolat alakul ki köztünk, mert így a szakmai munka is sokkaleredményesebb.

Szeretek különféle korú és nemű emberekkel foglalkozni, tinédzserektől kezdve az idősekig, nőkkel,férfiakkal egyaránt, mert ez a fajta változatosság hozzásegít ahhoz, hogy folyamatosan keressem és alkalmazzam az új edzésmódszereket, és számomra is érdekessé teszi a munkát.

Nem fogadok el olyan korlátokat az életemben, hogy pl. „jaj, hát az én koromban ezt már nem…”,

Hobbi: jóga, nordic walking, futás, kikapcsolódás  a családommal, filmezés

Személyi edzési főbb szakterületek

Funkcionális edzés, tartásjavítás, egyéni problémák kezelése, jóga

Végzettségek:

JPTE Pécs, tanárképző szak

International Wellness Institute, Személyi edző képzés 2000

Fit-ball trainer

Polar Own Zone trainer

Jóga oktató (Steiner Academy London)

Lifestyle Coach ( Exclusive coach képzés, Tolerance Training Kft.)

Óráim

Jóga
Dóra

Jóga

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has…