Edzőink

Márkus Jimmy

Rólam

Márkus Jimmy
Csoportos edző

Márkus Jimmy

„When someone tells you it can’t be done, it’s more a reflection of their limitations, not yours.”

Bemutatkozás

Ha a magabiztosságunk és az attitűdünk is a helyén van, akkor az órákon elengedhetetlen a jó élmény és a feltöltődés!

Mit kap a vendég, aki hozzád jár?

  • Professzionális táncoktatóktól való táncmozdulatok elsajátítását.
  • Az intenzív testmozgás és az izmok megfeszítésével, erősítésével az alakformáláson túl a tartásunk, a járásunk az állóképességünk a ritmusérzék és a memória késségünk is fejlődik.
  • Az órák kitűnő hangulata lendületbe hozza a mozogni vágyó vendégeket, mely nagyon jó közérzetjavító és stresszoldó.

Edzéseken mindig első a vendég, igyekszem minél jobban megismerni a hozzám járó edzeni vágyókat, így minél inkább egyénre szabni az edzéseket, a csoportos edzéseket is beleértve. Igyekszem úgy alakítani az edzéstervet, hogy a jelenlévők közül mindenki találjon benne kedvére valót, erőszinttől függően. Így célom, hogy elérjem, hogy az edzésről úgy távozzon mindenki, hogy igen, ez tökéletes volt így nap végére/napindítónak.

Hogyan jellemeznéd edzői szemléletedet, mentalitásodat?

Mindig és mindenkor minőségi szolgáltatást nyújtok, legyen szó bármilyen előadóművészi vagy oktatói feladatról, munkáról.

Szeretem és fontosnak tartom a kihívásokat ezért folyamatosan újítom és fejlesztem a „repertoárt”. Jó ötletnek tartom és a vendégek is kedvelik, ha egy egy óra alkalmával több stílus is keveredik. Legyen szó: dinamikus, nagyon pörgős, lassú, érzéki, mozgásról és szinte minden stílusú zenéről.

A táncoktatásaim során új emberek érkeze esetén, rövid bemutatkozást követően egy-két mondatban elmondom, esetleg röviden meg is mutatom mozgásban is, hogy mire számíthatnak, így már az elején meggyőződhetnek arról, hogy nem zsákbamacskát, hanem egy koncepcionált, előre felépített profi órát kapnak.

A testtartás a tánc és a mozgás stílusok rövid ismertetése által könnyebben bekapcsolódnak a sajátos tánc és torna ötvözetébe.

Bemelegítést követően egyszerű lépés sorozatok után folyamatos és fokozatosan felpörgetett zenékkel és lépés kombinációkkal hozzuk magunkat lendületbe.

A több féle táncstílusból, mozgáselemből és saját fantáziánk által létre hozott koreográfiákból álló egyedi mozgásforma minden korosztály számára könnyen követhető, másolható és megtanulható.

A végén pedig egy lassú zenével nyújtunk, relaxálunk, megnyugszunk picit.

 

Milyen jellegű órákra lehet számítani nálad?

A tánctuning óráim magába foglalja a mozgást a szórakozást a tanulást és a sikert. Szeretem, ha jól érzik magukat és elengedik magukat az emberek a környezetemben. Mivel ezt egy lelki dolognak is tartom, ezért örülök, ha egymást is befogadjuk, elfogadjuk. A közvetlenségemmel és a pozitív energiáimmal mindenesetben segítek megteremtem az ehhez kellő szituációt.

Ha mi magunk is jó attitűddel rendelkezünk, ami itt elengedhetetlen, és magabiztosságunk is a helyén van, akkor az órák alkalmával együtt tapasztaljuk meg a jó élményeket, a szabadság, feltöltődés és a boldogság ízét!

Óráim