Edzőink

Németh Laura

Rólam

Németh Laura
Csoportos edző

Németh Laura

„Sport nélkül lehet élni, de nem érdemes.”

Bemutatkozás

3 szó ami legjobban jellemzi a munkád/téged
lendületesség, változatosság, vidámság

Mit kap a vendég, aki hozzád jár
Az órák elején mindig elmondom az aznapi edzés felépítését, hogy mindenki tudja mire számíthat. Minden esetben felmérem, hogy van-e bárkinek izületi panasza, bármilyen sérülése és eszerint mutatok variációkat adott gyakorlatokra.
Edzettségi szintnek megfelelően mindig mutatok könnyítéseket és nehezítéseket, így még nem lépett ki vendég az órámról, hogy ne fáradt volna nagyon el.

Néhány gondolat a szakmai munkáról, ahogy tartod az edzéseket
Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek a helyes kivitelezésre, ezért folyamatosan figyelem a vendégeket és korrigálom az esetleges helytelen gyakorlat kivitelezéseket. Illetve az óráimon soha nem marad el a megfelelő bemelegítés és a nyújtás, relaxáció sem. Az edzéseket energikusan, jókedvűen tartom: igyekszem pozitív légkört teremteni az órákon, törekszem a jó hangulatra.

Néhány szó az edzői szemléletedről
Mindig is mozgékony gyerek voltam, de sokáig nem találtam meg azt a mozgásformát, amiben igazán örömömet lelhetem. Középiskolai éveim alatt kezdtem el különböző csoportos órákat látogatni, ekkor vált rendszeressé a testmozgás az életemben.
Azóta rájöttem, hogy sport nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ezt a szemléletet szeretném átadni a vendégeimnek is. Jól tudom, hogy felnőttként egyáltalán nem könnyű rendszeresíteni a mozgást az ember életében, de tapasztalatból mondom: egyáltalán nem lehetetlen.

Tartott óratípusok / személyi edzési főbb szakterületek
Intervall, zsírégető, alakformáló

Végzettségek / Sporteredmények

IWI – Nemzetközi Fitnesziskola- Csoportos Fitnesz Instruktor

Óráim