Edzőink

Kreitner Krisztina

Rólam

Kreitner Krisztina
Csoportos edző

Kreitner Krisztina

„Ahogyan a víz is természetesen tör utat magának a Föld mélyéből, úgy válik a mi tudatunk és testünk is egyre szelídebbé és engedelmesebbé a jóga folyamatos gyakorlása által.”

Bemutatkozás

3 szó ami legjobban jellemzi a munkád/téged
kedvesség; pozitív életfelfogás; empátia

Mit kap a vendég, aki hozzád jár
Figyelmet, folyamatos instrukciókat és egy adag pozitív életszemléletet.

Néhány gondolat a szakmai munkáról, ahogy tartod az edzéseket:
Teljes odafigyeléssel vagyok a gyakorlók felé, igyekszem pontosan instruálni és segíteni őket az ászanák kivitelezése során. Az órákat keretbe foglalom, egy rövid bevezető és a bemelegítés után az adott óra témájának megfelelő ászana-sorozatokkal dolgozunk a testünkön – amely által az elménket is lecsendesítjük. Az óra végén meditációval zárjuk le a hetet, és felkészítjük magunkat az ellőttünk álló napokra.

Néhány szó az edzői szemléletedről:
Számomra a jóga egy olyan új utat mutatott, amelyben egyszerre tudom mind a testemet, mind pedig és a tudatomat, az elmémet, a lelkemet „edzeni”. Nagyon szeretem az embereket és nagyon szeretek Velük foglalkozni, így azt éreztem, hogy a munkámon kívül ez az út lesz még az, amely során tudok adni és segíteni azoknak, akiknek szükségük van a fejlődésre, a jógafilozófia által képviselt értékekre és a belőlem áradó kedvességre.

3-4 hobbi, amikor nem az edzőteremben vagy:
nagyon szeretek olvasni és színházba járni, ezen felül minőségi időt tölteni a barátaimmal, de sok energiát fordítok az önfejlesztésre is

Végzettségek / Sporteredmények:
Asram Jógastúdió-  Hatha – Gerinc – Női Jóga Oktató

Óráim

START BÉRLET AJÁNLATOK MÁR 6.990 FT-TÓL

X