Edzőink

Oletics Nikolett

Rólam

Oletics Nikolett
Táplálkozási tanácsadó

Oletics Nikolett

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Bemutatkozás

Mit kap a vendég, aki hozzád jelentkezik
Funkcionális táplálkozási tanácsadóként egy olyan táplálkozási metódust alkalmazok, amely figyelembe veszi a TE: célodat/problémádat, életmódodat, környezetedet, egyéni adottságaidat, valamint az egészségügyi kihívás eredményeidet alapul véve, de nem azt kezelve, a tünetek okait kutatva, az ok-okozati összefüggéseket feltárva, és azokat természetes étrendi- és egyéb életmód terápiával igyekszem megszüntetni. Olyan egyénre szabott speciális étrendet és élelmiszerlistát kapsz, mely segítségével megtámogatod a szervezeted belső egyensúlyának visszaállítását, az esetlegesen már kialakult
funkcióromlás visszafordításával. Segítek megérteni, hogy egyes élelmiszerek, miként hatnak a szervezetre, miket fontos beiktatni az étrendbe, ugyanakkor miket lenne érdemes kerülni, illetve hogy hogyan alkalmazd ezeket a mindennapjaidban.
Személyre szabottan állítok kalóriát és makrótápanyagokat, valamint különböző étrendi opciók: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, cukormentes is lehetséges.

KEDVEZMÉNYES TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSRÓL RÉSZLETEK ITT

Néhány gondolat, ahogy zajlik a tanácsadás
A tanácsadás az alábbiakat tartalmazza:
Alapvető táplálkozási szokások és általános egészségi állapot feltérképezése, valamint, ha igény van rá, a vérképek, orvosi diagnózisok, laborvizsgálatok átbeszélése – nem diagnosztizálás!
Tesztelés – egyéni anyagcsere-profil meghatározása és kiértékelése
Személyre szabott étrended kidolgozása az egyéni anyagcsere és/vagy egyéni egészségügyi cél függvényében (amit kapni fogsz: általános táplálkozási ajánlások, személyre szabott élelmiszerlista 1 hetes étrenddel, ami olyan sokrétű, hogy heteken keresztül variálható + bevásárlólistával – az élelmiszerlista segítségével könnyedén tudsz összeállítani kedvedre való fogásokat az étrenden túl -, ezen kívül tápanyag arányok, táplálkozási ritmus, mozgás ajánlás (nem edzésterv), vitamin ajánlás
Utánkövetés: kontaktálási lehetőség, támogatás

Néhány szó az táplálkozási szemleleteddel kapcsolatba
Küldetésemnek tekintem, hogy megmutassam, hogyan is kell a szervezeted egyensúlyát (emésztőrendszeri, hormonális, idegrendszeri) beállítanod és biztosítanod, az energiaszintedet megemelni és az ideális testsúlyodat elérned. Tudatosabbá válsz majd testeddel és az elfogyasztott táplálékkal kapcsolatban.

Végzettségek
Funkcionális táplálkozási ismeretek képzés
Humán anyagcseretípusok, hormontípusok és azok táplálkozási irányelvei képzés

Elérhetőségek
Tel.: 0620/359-8326
Email: info@oleticsniki.hu
www.oleticsniki.hu

KEDVEZMÉNYES TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSRÓL RÉSZLETEK ITT

START BÉRLET AJÁNLATOK MÁR 6.990 FT-TÓL

X