Edzőink

Hetey Péter

Rólam

Hetey Péter
Personal/group trainer

Hetey Péter

,,Az olimpiai keret masszőreként megtapasztaltam az egyoldalú sportmozgás hátrányait, ezért változatos, minden testrészt megmozgató programot állítok össze."

Bemutatkozás

Az olimpiai keret masszőreként megtapasztaltam az egyoldalú sportmozgás hátrányait, ezért változatos, mindentestrészt megmozgató programokat állítok össze.

Hetey Péter vagyok, 49 éves. Sportolói családba születtem, állítólag hamarabb futottam, mint sétáltam. Nem is volt kérdés, hogy mi leszek, ha felcseperedek. Emlékszem, 13 évesen a tornateremben az zümmögött a fejemben “de jó lenne felnőttként a tornaterem illatában élni!” Azt hiszem ez mára egy teljesült álommá vált. Korosztályos hármasugró magyar bajnokként fejeztem be az atlétikai pályafutásomat. A  tanulmányaim már az anatómiára épültek 15 évesen, és ez kitart a mai napig. A sport és a sporthoz köthető kapcsolódás így szinte egész eddigi életemet elkíséri szerencsére. Az edzősködés előtt masszőrként dolgoztam 11 szép évet. Az atléta válogatottal két olimpián is részt vehettem, de közben exkluzív környezetben is dolgoztam a budapesti Marriott**** és a Four Seasons***** hotelekben.

2010 óta foglalkozom személyi és csoportos edzésekkel, melyek összeállítását nagyban meghatározzák az anatómiai ismereteim. Nevezhetném ezt biomechanikai tudásnak is, de ez túl tudományos meghatározás. Nem véletlenül mondom mindig az embereknek, akik kérdezik, hogy milyen órákat tartok – „hát tesi órát”. Talán a legjobb képzést találtam meg 10 évvel ezelőtt. Pavel Tsatsouline rendszere engem is beszipkázott rendesen! Elsőre nagyon ijesztőnek találtam a kettlebellt, de a képzésen éreztem meg azt, hogy ez nagyon nekem szól.  Borzasztóan profin összerakott mozgásforma és oktatási tematika az, amit képvisel ez a rendszer.

Célom a mindennapokban egészségesen funkcionáló test elérése, amiben edzésekkel, masszázzsal és célirányos mozgásterápiával segítem a vendégeimet.

Az óráról:

Az edzéseimben a kettlebell a fő csapásvonal, de tartalmazza az eddigi életem összes megélt mozgásformáit és az elmúlt 8 év összes tanult tananyagát. A csoportos edzés a Crossbell nevet viseli jelenleg. A Daily fitness termének köszönhetően széles eszközparkkal szórakoztatom magamat és vendégeimet is. Igaz ők csak az órák végén bírnak ezen nevetni. A csoportos edzéseim nemcsak egyéni, de páros, több állomásos órákat is tartalmaznak. Fő gondolatom az edzéseim összeállítása kapcsán a mindennapokat túlélő test kialakítása. Nem a robosztus gladiátor, sem a maraton futó csodálatos állóképessége a célom, hanem valóban az arany középút felépítése. Ha a váz, mint törzs alaposan felkészült mobilitással és erővel, akkor jöhetnek a szórakoztatóan fárasztó edzések. Aztán persze ha valaki vasgyúró netán világból kifutó sportoló szeretne lenni, én szívesen engedem új útjára, egy alaposan felkészített testtel. Sok hölgy megijed a fekete vas súly láttán, de eddig mindenki kellemesen csalódott az eszközben. Célom minden esetben a mozgásláncok bekapcsolása, nem pedig a centrikus izmok erősítése. Mivel a legegyszerűbb mozgásunk a járás is egy összetett, összehangolt mozgássor.

Szakmai tapasztalat:
1999- Nemzeti első osztályú férfi kosárlabda csapat
2000- Magyar bajnok női röplabda csapat
2001-2010 Magyar Atlátikai Szövetség
2004; 2008 Magyar olimpiai csapat masszőre
2010-2011 Magyar futball Akadémia

Tanulmányok:
1998: Kondicionáló masszőr
2002: Alap Kinesio-tape tanfolyam
2006: Sport taping tanfolyam
2008: Basic kinesiology taping tanfolyam
2009: Funkcionális taping tanfolyam
2010: FMS(functional movement screen) tanfolyam
2010: RKC edzői képzés
2011: SMR oktatói tanfolyam
2012: SFG edzői képzés
2016: Testépítés és fitness edzői OKJ képzés
2018: Tom Myers-anatomy trains-alapképzés
2018: sérülések sporttáplálkozása képzés
2021: Professzionális programozás

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Email: heteypeter@gmail.com
Tel.:+36709409429

Óráim

Az órám a kettlebell eszközre épül! Mivel ez egy hatékony, de pont annyira romboló eszköz is tud lenni, ezért nagyon fontos szabályhoz van kötve az órán való részvétel. Ha ismered az összes alap gyakorlatot, akkor várlak szeretettel!

START BÉRLET AJÁNLATOK MÁR 6.990 FT-TÓL

X