Edzőink

Molnár Dániel

Rólam

Molnár Dániel
Group Instructor

Molnár Dániel

„Hiszem és vallom, hogy a mozgás egy közösségi élmény kell, hogy legyen.”

Bemutatkozás

3 szó ami legjobban jellemzi a munkád/téged
Dinamizmus. Maximalizmus. Lendület

Mit kap a vendég, aki hozzád jár
Garantált jókedv és jó hangulat vár csoportos óráimon, ahol testi-lelki feltöltődés mellett még akár barátokra is lelhetsz. Ugyanis hiszek a mozgás közösségkovácsoló erejében.

Néhány gondolat a szakmai munkáról, ahogy tartod az edzéseket
60 perc totális alakformáló kiképzés, aminek központjában Te vagy. Az a fantasztikus ember, aki megtisztel bizalmával és az edzőjévé fogad.

Az óra egy nagyjából 10 perces bemelegítéssel kezdődik. Ezután step lépcsős cardio-erősítő jellegű mozgolódással folytatjuk, amit egy súlyzós erősítés követ. Az óra első nagyjából 30-35 perce állásban végzett gyakorlatokból áll, ezután lemegyünk a talajra és farizom és hasizom erősítéssel, majd nyújtással zárul.

Néhány szó az edzői szemléletedről
Gyerekként több sportot kipróbálhattam. De nem szerettem. A testnevelés órákat egyenesen utáltam. Sokat gondolkoztam rajta, hogy rendben van-e ez így. Ugyanis senki nem mondta el nekem soha, hogy pontosan miért is kell sportolni? Miért is jó az, ha általános iskolásként 2 magyar óra és 3 természettudományos tárgy között 7 perc alatt futod a 2000 méteres futás-felmérést a nap kellős közepén. Magamtól kellett rájönnöm, hogy csak meg kell találni a legideálisabb mozgásformát, amiben valóban örömömet és feltöltődésemet érzem. Úgy gondolom, mindenkinek van egy saját stílusához közel álló tevékenység, amit beiktathat a mindennapjaiba. Lehet ez, kocogás, biciklizés, vagy éppen a csoportos órák. Saját példámon keresztül kívánom bevezetni a mozgás rejtelmeibe a hozzám látogató vendégeimet. Akár egyedül, akár párosan, szánd el magad, pakold be az edzőruháid és a sportcipőd és csináld meg. Én itt leszek és segítek.

3-4 hobbi, amikor nem az edzőteremben vagy
Jelenleg végzős, alapképzési szakos közgazdász hallgató vagyok Budapesten. 3 évvel ezelőtt színészként végeztem, ebből kifolyólag, amikor csak időm engedi, imádok színházba járni. Új bemutatók alkalmával igyekszem időt szakítani arra, hogy megnézhessem egykori szak- és pályatársaimat.

Végzettségek / Sporteredmények
MyMove Akadémia – aerobik sportoktató
IFHIAS Institute – Hot Iron Instruktor (2022 április)
ART Edzőképzés – Funkcionális Cross Training tanfolyam (2022 április)
ART Edzőképzés – Életmód és Táplálkozási tanácsadó tanfolyam (2022 május)
ART Edzőképzés – Hevederes Gravitációs tréning tanfolyam (2022 június)

Óráim

START BÉRLET AJÁNLATOK MÁR 6.990 FT-TÓL

X